Stranka Aleksandra Kamenika z donacijo oblačil Mladinskemu domu Maribor

Novoustanovljena politična stranka Aleksandra Kamenika je socialna stranka, združuje pa jih pomoč ljudem in živalim. Kot že vrsto let, so tudi letos različna podjetja donirala oblačila. V stranki bodo oblačila podarili Mladinskim domovom Maribor. Prve so obdarili otroke v enoti pod Pohorjem. 

V stranki so si zadali cilj, da oblačila, ki so jih preko poletja nabrali s pomočjo različnih podjetij, namenijo Mladinskemu domu Maribor, ki ima 9 enot v Mariboru in 1 v Velenju.

Ogromno let smo delovali kot združenje in na vse možne načine pomagali pomoči potrebnim. Vse kar smo dobili, smo podarili naprej. To je bil naš moto že pri društvu in zdaj z isto miselnostjo nadaljujemo delo, le da smo stopili par stopnic višje. Želimo še v večji meri pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo,” je zapisala Aleksandra Kamenik, podpredsednica stranke Aleksandra Kamenika.

Ker torej že vrsto let različna podjetja društvu donirajo oblačila, so se tako letos odločili, da stvari podarijo mladinskim domovom in s tem osrečijo otroke, ki večino časa preživijo ločeni od svojih družin.

Mladinskih domov je v Maribor kar precej, zato bomo vsak teden donirali oblačila posameznemu centru. Otroci, ki živijo v enoti, bodo lahko izbirali oblačila, ki jih potrebujejo, obenem pa se bomo malo podružili in se zabavali. Oblačila so nova in moderna, tako da bodo mladostniki imeli zagotovo na obrazih velike nasmeške,” je dodala Kamenikova.
Ker bodo vsak teden donirali oblačila eni enoti, jih čaka še veliko dela. V fotogaleriji si poglejte utrinke iz Mladinskega doma pod Pohorjem.

Oddaj komentar